PROMOTII

 

  • Pentru mirii ce aleg să-și serbeze Nunta în localul nostru, Capitoles Park, oferă Apartamentul Mirilor gratis, unde vă puteți relaxa după frumosul eveniment petrecut alături de cei dragi. Aici găsiți și un safeu pentru lucrurile prețioase, grup sanitar, o minibucătărie și un living unde vă puteți depozită pînă a doua zi cadourile și darurile.
  • Pentru cei ce serbează un botez sau o ceremonie a celui mic, se oferă Camera pentru Mămici cu Pici, unde dispuneți de toate condițiile pentru a avea grijă de îngerașul vostru. De asemenea echipa noastră va amenaja un colțișor (în sala unde petreceți evenimentul) cu jucării, balansoare, masuțe și scăunele pentru copii, jocuri și distracții pentru cei mici, astfel ca sărbătoarea să vă fie deplină și să vă puteți relaxa și dumneavoastră dar și cei mici!
    • În perioada rece a anului, pentru cei ce serbează un eveniment în Grand Hall (Sala Mare) și au mai mult de 150 de invitați, se oferă Sala Piano Hall, pentru “Întîmpinarea Oaspeților”, Candy Bar sau Fourchette, cît și pentru “Înregistrarea Civilă” în cazul în care hotărîți să o faceți în localul nostru. Pentru perioada caldă, se oferă terasa de la Nivelul II al restaurantului.